Головна » 2012 » Листопад » 22

Конференція XP Days Ukraine з Agile інженерних практик цього року проходила вдруге та тривала 4 дні – з 14 по 17 листопада. Організатор заходу - тренінг-центр XP Injection. Всього в конференції прийняли участь представники 13 різних країн світу.

Перші два дні (14, 15 листопада) були повністю присвячені тренінгам. Всього практичних занять було 8, проходили вони одночасно, протягом двох днів кожен. Тож ви могли обрати собі якусь одну тему (наприклад, TDD в PHP, Java, .NET) та повністю присвятити свій час саме їй. Окрім тренінгів також проходили майстер класи на теми архітектури, тестування та інженерних практик в Agile.

Другі два дні (16, 17 листопада) – основні дні конференції, протягом яких прозвучало 28 доповідей, що йшли одночасно у 2 потоки: англійською та російською мовами. Доповідали як вітчизняні, так і зарубіжні спеціалісти. Доповіді бул ... Читати далі »
Переглядів: 755 | Додав: systems | Дата: 22.11.2012 | Коментарі (0)


Технології майбутнього, що наче взяті прямо із фантастичних фільмів, впевнено стають реальністю. Ось ми уже звикли вільно спілкуватися і бачитися один з одним навіть на відстані тисяч кілометрів, робити покупки, відсилати пошту, сидячи за комп’ютером, читати електронні книги, легкими дотиками до екрану смартфона чи плантшета писати повідомлення, знімати відео та фото. Але чи мріяли ви коли не-будь про те, що все це в найближчому майбутньому можна буде зробити незалежно від того, де і чим ви зайняті і де перебуваєте в цей час? Саме таку ідею кілька років тому почала втілювати в життя компанія Google, розпочавши роботу над проектом Google Glass Explorer Edition. А нещодавно відбулася презентація цієї новинки, що викликала ц ... Читати далі »
Переглядів: 918 | Додав: systems | Дата: 22.11.2012 | Коментарі (0)