Головна » 2012 » Листопад » 21

Нова розробка авторитетної фірми у галузі цифрових технологій Plustek — портативний сканер Mobile Office S410 — відразу привернула увагу спеціалістів, бізнесменів та масового споживача, адже сканує до 6 сторінок у хвилину і друкує до 12 стор. за цей же час. Паперові документи, візитки, пластикові рельєфні карти, звіти – все це та багато іншого під силу новому Plustek S410. 

USB сканер Mobile Office S410 стане незамінним помічником для того, аби перевести усі необхідні документи в цифровий формат. У комплект сканера входить спеціальне програмне забезпечення, допоможе з легкістю обробити і перевести паперові документи, рельєфні пластикові картки та цирові файли формату А4 в PDF файли, які потім можна знайти за кілька секунд. Сканер оснащений програмою DocAction та драйверами TWAIN, що дозволяє залучити до виконання завдань бага ... Читати далі »
Переглядів: 835 | Додав: systems | Дата: 21.11.2012 | Коментарі (0)


Компанія Google, яка постійно тішить любителів подорожувати, представила свою нову розробку що виходить за межі планети Земля, — 3D-карта під назвою 100,000 Stars (100 000 зірок).

Тепер, не виходячи зі своєї оселі, можна вирушити у віртуальне турне по галактиці Чумацький Шлях. До її складу входять понад 200 мільярдів зірок, в тому числі Сонце, Земля й інші планети. Google пропонує познайомитися та помилуватися ста тисячами з них. Кожен відвідувач сайту може за бажанням наблизити чи віддалити будь-яку зірку чи планетарну систему, а також, навівши курсор мишки, дізнатися, де вона розташована в галактиці, отримати повну інформацію про небесні об’єкти тощо. І все це під приємний космічний музичний супровід.

... Читати далі »

Переглядів: 937 | Додав: systems | Дата: 21.11.2012 | Коментарі (0)