Головна » 2012 » Листопад » 21 » Портативний сканер Plustek Mobile Office S410
09:23
Портативний сканер Plustek Mobile Office S410

Нова розробка авторитетної фірми у галузі цифрових технологій Plustek — портативний сканер Mobile Office S410 — відразу привернула увагу спеціалістів, бізнесменів та масового споживача, адже сканує до 6 сторінок у хвилину і друкує до 12 стор. за цей же час. Паперові документи, візитки, пластикові рельєфні карти, звіти – все це та багато іншого під силу новому Plustek S410. 

USB сканер Mobile Office S410 стане незамінним помічником для того, аби перевести усі необхідні документи в цифровий формат. У комплект сканера входить спеціальне програмне забезпечення, допоможе з легкістю обробити і перевести паперові документи, рельєфні пластикові картки та цирові файли формату А4 в PDF файли, які потім можна знайти за кілька секунд. Сканер оснащений програмою DocAction та драйверами TWAIN, що дозволяє залучити до виконання завдань багато різних програм.

Важливою перевагою сканера Mobile Office S410 є вдосконалена технологія обробки зображень, завдяки якій можна відсканувати документи різного розміру без додаткових налаштувань. Сканер Mobile Office S410 стане у пригоді, коли є необхідність оперативно і терміново сканувати важливі документи. Таким чином, це скорочує бізнес-цикл та запобігає утворенню помилок при введенні інформації від руки.

Серед основних переваг сканера Mobile Office S400 можна виділити високу швидкість сканування, спроможність сканувати рельєфні пластикові картки, високе денне навантаження. Чудово працює за підтримки операційних систем XP/ Windows 2000/Vista/7. Пристрій можна використовувати в офісі і вдома, і в дорозі. Його надійність та мобільність забезпечують популярність серед бізнес-покупців, а помірна ціна є привабливим фактором для використання пересічними споживачами.

Технічні характеристики:  
портативний протяжний пристрій, створений для сканування документів у форматі А4, а також пластикових карт; USB; роздільна здатність 600 dpi; область сканування (мм): 216x910; глибина кольору 24 біт (зовнішня), та 48 (внутрішня); швидкість сканування: 12 стор. у хв.; сканування в PDF; номінальна вага 412 г; розмір пристрою 50x295x40 мм.

Особливі характеристики: максимальний допустимий розмір паперу 216x910 мм, мінімальний — 50x50 мм, допустима товщина паперу від 50 до120 г, товщина пластикових карток:1.24 мм з рельєфом, 0.76 мм без рельєфу, сумісність с TWAIN.
Переглядів: 835 | Додав: systems | Теги: Портативний сканер, переведення в цифровий формат, Plustek Mobile Office, сканування, Plustek Mobile Office S410, Plustek Mobile, USB сканер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar