Головна » 2012 » Листопад » 17

"International Ukrainian E-governance Forum" – перший міжнародний форум з електронного керування, що відбудеться 26-28 листопада в київському "Президент-Готелі".

Електронне керування – організація нового, сучасного методу доступу до державних інформаційних ресурсів для налагодження взаємин між державними органами та бізнесом, громадянами та іншими державними органами. Електронне керування має забезпечити прозорість та сприяти підвищенню ефективності дій державних посадових осіб та полегшити спілкування з ними, шляхом введення нового типу зв’язку – у мережі Інтернет.

Перехід від паперового документообігу до електронного має не тільки полегшити роботу посадовців з документами, а й повністю змінити організацію їх роботи. Працівники будуть мати змогу більше часу присвячувати змісту документів, аніж їх оформленню, сортуванню та ін. Звичайно, цей пе ... Читати далі »
Переглядів: 562 | Додав: systems | Дата: 17.11.2012 | Коментарі (0)


Luxoft Training – освітній центр в галузі Software Engineering, за підтримки Білоруського та Російського співтовариства аналітиків, а також Київського відділення IIBA став організатором конференції REQ Labs, що тиждень тому (9-10 листопада) пройшла в Києві. Цей захід відбувається втретє, тому можна сказати, що вже став традицією. Головна тема конференції завжди стосується вимог до програмного забезпечення при роботі з замовниками світового рівня. Адже успіх всього IT-проекту в першу чергу залежить від того, чи правильно Ви зібрали та проаналізували інформацію, надану замовником. Відвідування конференції рекомендоване проектним менеджерам, аналітикам, керівникам груп розробки та тестування, а також всім, кого цікавить дана тема.
Переглядів: 519 | Додав: systems | Дата: 17.11.2012 | Коментарі (0)