Головна » 2012 » Листопад » 19 » Твоє місце в системі Інтернет-технологій: startups vs. companies
21:45
Твоє місце в системі Інтернет-технологій: startups vs. companies

Щороку в Києві проходить IT-конференція «UniversITy-2012». Цього разу вона відбувалася 3-4 листопада в бізнес-центрі «Інком». Засновник події – міжнародна молодіжна організація AIESEC, що займається соціальними та освітніми проектами та бере участь у організації програм професійних стажувань по всьому світові.


Тема конференції: «Твоє місце в системі Інтернет-технологій: startups vs. companies». Вона розрахована на студентів останніх курсів, здебільшого технічних спеціальностей.

Головною ідеєю конференції було - надати можливість слухачам зрозуміти, з чого саме починати свою кар’єру: з влаштування у велику компанію чи заснування власного підприємства. Щоб учасникам конференції було легше визначитись, на захід були запрошені експерти у цьому питанні: Олександр Кардаков, Миколай Савін, Денис Довгополий, Денис Яремов, Андрій Алексашин та Макс Іщенко.

Олександр Кардаков – засновник компаній "Датагруп” та "Інком”, що за версією журналу «Корреспондент» входить в сотню найбагатших людей України. Денис Довгополий – засновник, а Миколай Савін в свою чергу керуючий директор компанії GrowthUp, що займається пошуком цікавих проектів для інвесторів та допомагає молодим підприємцям здобути знання та досвід. Денис Яремов та Андрій Алексашин – старші розробники у сфері Software компанії EPAM. Макс Іщенко – представник акселератору стартапів EastLabs та засновник співтовариства програмістів DOU. Як ви розумієте, цим досвідченим професіоналам було що сказати. Але окрім професійного діалогу, на конференції відбувались різноманітні тренінги, семінари, розв’язання реальних задач, був відведений окремий час для відповідей на питання учасників.

Приємною несподіванкою конференції був розіграш сертифікату на стажування в IT-компанії в Україні, та три сертифікати на знижку 30% на стажування за кордоном.


Учасники конференції зазначають, що конференція була дуже продуманою – максимум корисної інформації за мінімум часу: дізнались про можливість прийняти участь у чисельних проектах зі стажування, в тому числі за кордоном, поглибили власні професійні знання у сфері IT-технологій та загалом весело провели час з колегами та одногрупниками.
Переглядів: 929 | Додав: systems | Теги: IT-конференція, Інтернет Технології, стартапи, система Інтернет-технологій, UniversITy-2012, стартап, інформаційні технології, startups vs. companies | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar