Головна » Архів матеріалів

У США ліцензійна версія операційної системи Microsoft Windows 7 Home Premium буде коштувати 199 доларів. Windows 7 Professional обійдеться в 299 доларів, Windows 7 Ultimate - в 319 доларів

Про це повідомляється в блозі розробників Windows.

З 26 червня по 11 липня в США пройде спеціальна акція, в рамках якої користувачі зможуть за попереднім замовленням купити Windows 7 зі знижкою. У цей період за оновлення відповідних версій Windows XP або Vista до Windows 7 Home Premium і Professional вони заплатять 50 і сто доларів. Аналогічні акції в різний час пройдуть і в інших країнах, включаючи Великобританію, Німеччину та Японію.

Після завершення промоакцій оновлення до Windows 7 Home Premium буде коштувати 119,99 долара. За оновлення відповідних версій Windows XP або Vista до Windows 7 Professional доведеться заплатити 199,99 долара ... Читати далі »
Переглядів: 608 | Додав: systems | Дата: 29.01.2011 | Коментарі (0)


Кілька кубинських та китайських блогерів, удостоєних міжнародної премії за кращий блог The BOBs , не змогли приїхати в Бонн до 4 червня на вручення нагороди.


Як зазначили організатори заходу, кубинська влада, ймовірно, перешкодила виїзду кубинця Йоана Санчеса. У своєму блозі, який називається Покоління Y (Generación Y), Санчес розповідає про життя молодого покоління на Кубі.

Переможці конкурсу китайських блогерів Лю Сяоюань і лауреат премії міжнародної організації Репортери без кордонів Цзен Цзіньянь також не змогли прибути на церемонію вручення нагород у рамках конференції, яка відкрилася в Бонні Global Media Forum, інформує Deutsche Welle

25-річна Цзен Цзіньян - дружина китайського прав ... Читати далі »

Переглядів: 562 | Додав: systems | Дата: 27.01.2011 | Коментарі (0)


Телекомпанія NHK і ВВС провели спільний експеримент, а саме трансляцію зображення в новому форматі Super Hi-Vision (SHV). Даний формат був створений Лабораторією наукових і технічних досліджень STRL, компанії NHK. Провівши експеримент, творці хотіли повною мірою продемонструвати основні переваги даного формату.

Джон Зубжіцки (співробітник ВВС), оповістив всіх охочих, в інтернет-блоге компанії, про тонкощі проведеного експерименту. Підрозділ ВВС Research and Innovation (R&I) узяв на себе відповідальність за проведення даного експерименту, а R&I веде тісну співпрацю з STRL для того щоб виявити способи трансляції SHV.
Дозвіл SHV - 4320 х7860 пікселів (що в 16 разів вище HDTV), плюс можливість передачі 22.2-канального звуку (розташування колонок зі всім сторін: спереду, ззаду, збоку і над глядачем).

Ще у вересні ком ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: systems | Дата: 25.01.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17