Головна » 2012 » Грудень » 16 » Перша конференція в прямому включенні Інтернет-Бізнес’ 2012 (відео)
00:00
Перша конференція в прямому включенні Інтернет-Бізнес’ 2012 (відео)

Інтернет-трансляція даної конференції відбулась на живу 7 грудня. В фокусі конференції знаходилась реклама в Інтернеті та її вплив на розвиток бізнесу. Доповідали представники потужних Інтернет-компаній з України та Росії. Трансляція, що організовувалась компанією NetAir, була платною та складала 300 грн.

Увазі учасників були запропоновані презентації та доклади, в яких розглядались нові сучасні рішення та способи підвищення ефективності реклами в інтернеті, а також була порушена тема правових аспектів щодо застосування реклами в Інтернет-тенетах України.

Також мав місце Круглий стіл, у якому приймали участь представники компаній Profeseo, AdLabs, Gemius Ukraine та Digital Promotion. За Круглим столом обговорювалась тема ефективності реклами на просторах українських Інтернет-ресурсів та способи впливу на її якість. Модератором дискусії став вповноважений Української Асоціації Інтернет-реклами.

Структура конференції була побудована так, що за 4 години конференції (з 11 до 15 години) пролунало 7 доповідей (кожна доповідь розрахована на 25 хвилин + 5 хвилин на питання), а на завершення конференції відбувся Круглий стіл (що тривав півгодини), де онлайн-учасники мали можливість задати питання, що їх цікавили.

Тих, хто боїться, що перша конференція такого роду може легко перетворитись на рекламу послуг та ресурсів, запевняємо, що мали місце лише інформаційні доповіді без будь-якого піару, таким чином, цей захід виявився дуже корисним.




Переглядів: 810 | Додав: systems | Теги: ефективність реклами в інтернеті, в прямому включенні, Інтернет-Бізнес’ 2012, Українська Асоціація Інтернет-рекла, конференція, реклами в Інтернеті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar