Головна » 2012 » Грудень » 12 » Конференція з бізнес-аналітики від компанії SAP
00:44
Конференція з бізнес-аналітики від компанії SAP

SAP – німецька компанія, що займається системним аналізом та є найбільшим в Європі розробником корпоративного програмного забезпечення. Була створена п’ятьма колишніми працівниками IBM.



5 грудня в Києві компанія SAP організовує конференцію з бізнес-аналітики, де будуть розглянуті питання: як отримувати зручний та швидкий доступ до інформації та приймати ефективні рішення, за умови використання новітніх технологій у сфері зберігання, обробки та передачі інформації. Конференція буде відбуватись протягом одного дня з 9.30 до 17.00 за адресою вул. Червоноармійська, 55. Участь у конференції безкоштовна за умови попередньої реєстрації на офіційному сайті та отримання підтвердження від організаторів.

На сьогоднішній день, розвиток комерційної компанії неможливий без заходів та засобів бізнес аналітики. Бізнес-аналітика – це сукупність рішень, що дозволяють аналізувати відкриту інформацію, сканувати данні про світовий ринок та його потреби, щоб після цього застосувати вивчену інформацію для успішного управління своїм власним бізнесом.

Для оперативного прийняття стратегічно правильних рішень у компанії вкрай важливо, щоб робота з інформацією була якомога ефективнішою. Правильна робота з інформацією – це запорука розвитку та конкурентоспроможності компанії в майбутньому.



На конференції ви почуєте думки представників різних сфер: спеціалістів області IT, бізнес-аналітиків, представників фінансових служб та керівників підприємств різних рангів. На конференції ви зможете поспілкуватись не тільки з іншими учасниками, але також і з досвідченими експертами SAP. Цей захід стане для вас чудовим путівником у світ бізнес-аналітики та високих технологій у сфері роботи з інформацією.
Переглядів: 678 | Додав: systems | Теги: колишні працівники IBM, бізнес-аналітика, Конференція з бізнес-аналітики, інформаційні технології, компанія SAP, бізнес-аналітик, ІТ, конференція, SAP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar